TattyTeddy Project

TattyTeddy Project

   Totul a inceput ca un pariu. In primul rand cu mine. Aveam nevoia de altceva, de ceva care sa imi distraga atentia de la fotografia de eveniment, insa voiam sa pot duce la bun sfarsit proiectul, iar subiectul sa fie la dispozitia mea oricand doream. Asa s-a nascut proiectul “Tatty Teddy”, cu cate o poza pe zi, pe tot parcursul lunii Iunie, sau proiectul “Ursuletul”, dupa cum l-au supranumit altii.

   Plecand de la “nu ai sa rezisti mai mult de 3-5 zile”, la pana de idei, la nervii incordati cand nu iesea cum trebuie, am avut mereu o sustinere din partea sotiei mele Andrea, care mi-a aratat calea atunci cand simteam ca m-am pierdut.

   Am pus prima data pe hartie cateva idei, ca sa nu le uit. Apoi au venit altele, unele irealizabile, altele prea fanteziste.

   Imi aduc aminte cum eram intins pe jos pe carosabil in fata Catedralei Catolice si cum se uita lumea la noi, apoi am facut schimb de locuri si Andrea statea intinsa pe jos iar eu tineam ursuletul legat cu nylon de pescuit. Sau cum se uita lumea la noi cand jucam sah in parc cu ursuletul. Toate pozele au fost in sinea lor lucruri care ne-au provocat, ne-au cerut sa facem in asa fel incat si noi sa provocam imaginatia tuturor, sa gasim unghiuri sau lumini propice, sa gasim sticlute de bautura in miniatura.

   Aproape de suflet mi-au ramas toate. Dintre ele insa, cele doua pline de incarcatura emotionala si subintelesuri au fost cele din ziua 3 si 29, adica unde ursuletul de plus, cel despre care noi adultii spunem ca este fara viata, citeste tocmai despre ea si cea in care neinfricatul ursulet se lupta pentru a ne apara de monstrii nevazuti, pe care fiecare din noi ii avem sub pat sau in sufletul nostru.

(Click pe poza dorita pt a o mari)

Leave a Reply