Nunta Timisoara -Cosmin&Ramona

Nunta Timisoara -Cosmin&Ramona

Pensiunea Casa Domnitei Timisoara

     Dupa cum si la sedinta foto de Engagement vremea ne-a jucat feste, nici de data aceasta nu am reusit sa scapam. Insa acest mic amanunt nu a stat in calea fericirii si a distractiei din acea zi speciala.

     Am inceput in forta, nelinistea si nerabdarea isi faceau deja simtita prezenta alaturi de Cosmin. Nici la Ramona acasa lucrurile nu stateau mai linistite, forfota era prezenta peste tot. Iar cand alaiul, cu stegarii in frunte, a ajuns in fata casei, stiam deja ca emotia i-a cuprins pe toti. Nici macar ploaia, ce a inceput in timpul slujbei de la biserica din sat, nu a putut insa sa stavileasca veselia si bucuria ce ne-a cuprins pe toti, facand nuntasii sa danseze chiar si in ploaie.

     La sala frumos aranjata de la pensiunea Casa Domnitei din Timisoara, distractia s-a ridicat la superlativ. S-a dansat toata noaptea, nu a contat daca muzica a fost live sau erau melodiile mixate de DJ, nu a contat daca a fost muzica populara sau usoara. La un moment dat nu a mai contat nici daca pasii de dans erau corect executati sau nu. Nu a mai contat nici ca unii din invitati, colegi de munca cu Cosmin si Ramona, nu mai dansasera pana atunci pe muzica populara romaneasca, ei fiind din afara tarii noastre.

     In tot acest tumult am reusit si sa ii vedem pe cei doi miri acordandu-si un ragaz de tandrete, furandu-si un moment, o clipa doar pentru ei si dragostea lor.

     A fost o nunta plina de sentimente, avand o atmosfera incarcata pozitiv, iar fotografiile de mai jos redau, speram noi, cat mai fidel tot ce am vazut. Noi le dorim sa se iubeasca mult, sa ramana la fel de indragostiti si pe viitor si speram sa dansam cat de curand si la botez. Si sa facem si poze, bineinteles.

 

Leave a Reply