Life in Color – Coco & Emily

Life in Color – Coco & Emily

     Acum un an, cu inima cat un purice, am plecat la nunta la care am avut cele mai mari emotii, desi nu eram eu fotograful principal. Acum un an imi tremura mana pe aparatul foto, de parca ar fi fost prima nunta la care participam. Acum un an am avut deosebita placere sa ma aflu la nunta lor, la nunta unor prieteni dragi. Acum un an ma gandeam daca fotografiile se vor ridica la nivelul pe care il asteptam eu, daca cel care “mi-a pus aparatul in mana” va fi multumit de mine.

     Asa am plecat la drum acum un an. Si ca prin magie, totul a mers ca pe roate, iar nimic nu putea sa ne opreasca. Ne-am distrat, am cantat, am fost pitici, am vazut un prieten lacrimand, am creat cu totii amintiri, acum un an. Nunta lor de la Hotel Boavista din Timisoara nu o vom uita prea repede.

     Le doresc tot binele din lume si sper sa ne putem vedea si peste ani, inconjurati de alti “pitici”, insa la fel de plini de viata, sa putem si atunci sa cantam, sa ne distram, sa creem amintiri impreuna si sa le imortalizam, pentru a le putea pastra nu doar in sufletele noastre, ci si in albume!

     Sa ramaneti tot asa, frumosi, nebuni si indragostiti, multi, multi ani de acum incolo si sa prindem si nunta de aur!

La multi ani Coco&Emily!

 

Leave a Reply