Engagement Transalpina – Cosmin & Ramona

Engagement Transalpina – Cosmin & Ramona

            Mi-am propus sa incerc sa explic cu fiecare articol de pe blog de ce imi place sa fiu fotograf de nunta, de eveniment. Sa va arat ce sentimente ne incearca la fiecare sesiune foto, indiferent de care e ea.

            Am petrecut un week-end alaturi de doi oameni foarte frumosi si foarte indragostiti care ne-au aratat ca dragostea nu are granite. Cu toate ca am plecat din Timisoara cu buna dispozitie pe plus, vremea si norii ne amenintau serios. Insa Cosmin si Ramona au infruntat alaturi de noi vitregiile vremii si ne-au demonstrat inca odata ca orice drum este mai usor alaturi de persoana iubita. Cu atat mai mult cu cat vorbim de Drumul Regelui, cunoscut si sub numele de Transalpina. Ei ne-au aratat ca printre stropii de ploaie, prin vant puternic, pe frigul caracteristic altitudinii, dar si pe soarele dogorator, dragostea nu conteneste, nu se opreste nici pentru o clipa. Si speram ca ea sa ii insoteasca peste tot unde ii vor purta pasii, fie in Timisoara sau peste granitele tarii.

            Va multumim ca ne-ati dat oportunitatea sa va surprindem dragostea si sa creem amintiri impreuna. Abia asteptam sa fim alaturi de voi si in ziua cea mare.

Leave a Reply