Would you let me see beneath your beautiful?

Would you let me see beneath your beautiful?

Vine un moment cand trebuie sa sustii un examen, cand emotiile te cuprind si nu mai stii de unde sa incepi, cand te uiti la profesorul din fata ta, temator, in timp ce el ridica, parca curios, parca neincrezator inca, o spranceana.

Asa ma simteam eu in spatele apartului. Coco ne facuse pozele de nunta, imi daduse acel imbold fotografic, cunostintele, critica, chiar si laudele care sa te faca sa incerci sa fii mai bun. Emily era parca desprinsa dintr-o poveste , frumoasa, diafana, indragostita pana peste cap.

Rasuflam greu, parca ma treceau toate caldurile, insa o voce imi spunea sa am incredere, sa nu ma pierd. Atunci totul a inceput sa aiba sens, am inteles de fapt ca nu era testul final, cum credeam eu, ci lectia finala. Atunci am vazut ce era important, am vazut cum se naruiau barierele pe care singur mi le-am creat, atunci am vazut ce era de vazut: Sentimentul. Dragostea. Unicitatea momentului. Doar ei, atat. Frumosi si indragostiti.

Pe urma am aflat ca a fost sesiunea lor foto de Engagement. Pentru mine a fost cea mai importanta lectie, bucuros ca si ei au facut parte din ea.

Multumesc, Maestre!