Engagement Timisoara – Andreea&Catalin

Engagement Timisoara – Andreea&Catalin

     De ceva vreme incoace imi propun sa va povestesc despre doi oameni dragi noua, doi oameni care ne-au permis sa luam parte la evenimentele importante ale vietii lor incepand de la cererea in casatorie si pana la minunata lor nunta.

     Pe Catalin si Andreea ii cunoastem de multa vreme si ne-au fost dragi mereu, dar cu atat mai dragi ne sunt acum de cand au devenit o familie.

     Acum doi ani, in timp ce fotografiam nunta prietenilor nostri Catalina si Robi, fratele miresei, Catalin a surprins-o pe Andreea cu cererea in casatorie. Acesta a fost primul moment din viata lor care ne-a fost dat sa il imortalizam printre zambete si lacrimi de fericire.

     Ne-am bucurat foarte mult atunci cand cei doi s-au decis sa ne aleaga tot pe noi pentru a le spune povestea de dragoste in fotografii.

     Andreea si Catalin au ales sa facem sedinta foto de engagement intr-un oras care este aproape de sufletul lor, Timisoara, acolo unde a inceput povestea lor de dragoste. Aici, intr-o zi mai racoroasa decat ne-am fi dorit cei doi ne-au permis sa imortalizam povestea lor de dragoste in asa fel incat sa o putem impartasi cu voi toti.

Leave a Reply