Beautiful Love

Beautiful Love

    Pe Catalin si Madalina nu i-am cunoscut inainte de nunta. Pe alocuri as indrazni sa spun ca poate a fost mai bine asa, descoperindu-i pe parcurs, la fel cum o floare te atrage cu culorile ei, cu parfumul ei pana te vrajeste de tot.

   Asa au fost si ei. Prima data am vazut-o pe Madalina. Parea serioasa, doar era ziua ei cea mare. Apoi a aparut Catalin cu buchetul de flori in mana, emotionat, nerabdator, ca un copil ce de-abia asteapta sa deschida cadoul de la Mos Craciun.

    De-a lungul zilei am descoperit ca ei au putut fi si dezinhibati, deschisi, indragostiti. Ca o lacrima in coltul ochiului tradeaza o bucurie pe care nu o poti descrie in cuvinte, ci care trebuie traita.

    Fotografiindu-i am trait si eu alaturi de ei emotiile acelei zile. De fapt le retraiesc la fiecare nunta ce o imortalizez. Detaliile de la sala, primul dans, surpriza ansamblului, lumea care a dansat de la copil la bunic, toate au facut sa ma bucur ca am putut si eu sa contribui la amintirile pe care le-au castigat in acea zi, in acea seara!

Leave a Reply