Cel mai frumos accesoriu….

Cel mai frumos accesoriu….

     Cand vorbim despre dragoste cautam citate marete, cautam ce au spus altii despre ea, incercand sa evitam a spune ce gandim in realitate. Nu inseamna ca nu simtim si noi acelasi lucru, doar ca, probabil, ne este frica sa ne exteriorizam asa.

     Stim cu totii ca in momentul in care ne uitam la femeia de langa noi, inima canta. In special in momentul din acea zi magica, mare, in care spunem “DA!” pe un ton pe care poate in alta zi nu l-am folosi. Iar ce ne face insa sa zburam catre alte galaxii, este pur si simplu un mic accesoriu pe care fiecare femeie il are la ea. Este acel ceva ce in zilele in care suntem abatuti, in care viata ne loveste si ne tranteste la pamant, ne face sa vrem sa o luam de la capat, sa vrem sa luptam mai departe. Este acel mic accesoriu pe care dragostea il accentueaza, il scoate in evidenta, il pune si mai bine in valoare. Este acel accesoriu ce ne pune zambetul pe buze, ce ne face sa simtim ca suntem cei mai bogati regi.

     Este ceea ce fiecare din femeile din lumea intreaga il poarta cu mandrie cand isi vede sotul/prietenul/copilul indeplinind ceva ce pentru noi, microcosmic vorbind, e maret. Il poarta cu mandrie caci stiu ca au varsat cel putin cativa stropi de sudoare pentru ca fiinta draga lor sa atinga acel scop. Iar cand noi ne vom intoarce privirea catre ele, in acele momente, il vom vedea si ne va incanta inima. vom zari zambetul lor, iar prin el vom vedea tot ce simt ele, femeile, in acel moment: dragoste, emotie, mandrie, munca, perseverenta, orgoliu, insa vom observa si frumusete, suflet, femeie.

     Acest accesoriu de nepretuit este lucrul cel mai frumos pe care o mireasa il are in ziua nuntii. Zambetul ce pe noi barbatii ne face sa cautam citate celebre despre dragoste.

Leave a Reply